Uklanja sve neželjene dlake

Iskoristite akciju
2 + 1 gratis

Poštarina besplatna

37 KM + 7 KM poštarina

Poštarina iznosi

Samo danas

sniženo 50%

Akcija traje do:

Pilaten je jedinstveno rješenje za

depilaciju bez iritacije

3 razloga zasto je Pilaten jedinstven proizvod!

 • 1.

  Pilaten je izradjen po jedinstvenoj formuli za razliku od drugih krema slične namjene prema tome drugačije djeluje i na dlake kao i na kožu.

 • 2.

  Uklanja doslovno sve neželjene dlake sa bilo kojeg dijela tijela, i za razliku od ostalih ne ostavlja tragove i ne iritira kožu.

 • 3.

  Mogu ga koristiti i muškarci i žene, siguran je i bezbjedan za korištenje. Isprobajte i VI, za lakši život bez dlaka.

Pilaten je bezbjedan za sve tipove kože i za sve dijelove tijela !

Utisci korisnika

 • Marija, 21

  "Dlake kod žena stvarno mogu stvoriti ogroman problem sa samopouzadnjem, kao što je bio slučaj kod mene. Ne biste mogli vjerovati kako sam se osjećala kao cura koja ima velike crne dlake na rukama koje se nisu mogle nikako sakriti i koje je bukvalno svaki momak odmah primjetio. Pokušavala sam problem rijšiti sa raznim proizvodima, ali poslije njih dlake su rasle još brže i bile su jače. Moj spasilac je Pilaten. Od kad sam ga isprobala moj problem postaje prošlost. Preporučujem."

 • Ivan, 31

  "Zapustio sam svoj izgled totalno, dobio cak 15 kilograma više nego što mi treba a sve zbog toga što me je bilo sramota skinuti se u teretani pred drugim ljudima. Pa tačno sam više ličio na majmuna ili na neku sličnu divlju životinju nego na čovjeka. Naletio sam slučajno na ovu stranicu i Pilaten i usudio sam se da isprobam. Samo ću vam reći da sa ponosom opet idem u teretanu, a onih 15 kilograma se smanjilo na 6. Idemo do kraja, Pilaten i ja!..."

 • Alma, 27

  "Primjetila sam da svom partneru nisam više privlačna od kako sam prestala depilirati odredjene dijelve tijela, a to sam uradila iz razloga što imam izuzetno osjetljivu kožu i svaka depilacije je ostavljala takvu iritaciju da se koža danima crvenila i morala sam mazati bezbroj krema da crvenilo nestane. E pa sve se to promjenilo sa upotrebom Pilatena, koža mi je ponovo mekana kao svila. A moram Vam priznati i njemu se ponovo svidjam..."

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Prije

Poslije

 • Pilaten uklanja sve neželjene dlake.
 • Ne iritira kožu.
 • 100% bezbjedan i siguran za upotrebu.

Iskoristite akciju
2 + 1 gratis

Poštarina besplatna

37 KM + 7 KM poštarina

Poštarina iznosi 7 KM

Samo danas

popust od 50%