Magical Cream

Krema koja sadrži osnovu bijlke Lycium barbarum koja ima nevjerovatno pozitivan učinak na mladu kožu sa aknama.

Prethodna cijena:

Akcijska cijena:

52 KM

Poštarina besplatna

Krema sadrži tajni sastojak i najučikovitija je
U BORBI PROTIV AKNI

-50% popusta

Učinkovito se bori protiv akni

O učincima biljke Lycium barbarum na kožu znali su još i u drevnom Istoku. U to vrijeme je Lycium barbarium korištena kao ljekovita biljka kada su u pitanju brojni kožni problemi. Pored toga što ima pozitivno dejstvo na zdravlje kože, takodjer dovodi i do mladolikog izgleda i zategnutosti kože.

Izbjeljuje i podmlađuje

Biljni sastav Magical Cream kreme je nevjeroatno čudotvoran. On smanjuje kontrakciju mišića, neutralizuje štetno djelovanje slobodnih radikala u tijelu i tako sprečava prerano starenje kože.

Pomaže koži zadržati glatkoću i zategnutost

Svojim magičnim dejstvom je najveći neprijatelj akni, koje doslovno briše sa kože. Magical Cream blagotvorno djeluje na kožu smanjujući crvenilo i upalne procese.

Magical Cream - najveći saveznik u borbi protiv Akni

Lycium barbarum se najviše uzgaja u kineskoj pokrajini Ningxia. Kineski doktori i naučnici su otkrili brojna ljekovita dejstva ove biljke, koja je ubrzo postala apsolutni hit u svijetu zdravlja i ljepote. Magical Cream je izazvala pravu senzaciju kako na azijskom tržištu tako i na globalnom tržištu.

Lycium barbarium sadrži esencijalne hranjive tvari, kao što su Vitamin C, Provitamin A, željezo, cink, selen, kalcijum, vitamin E, vitamini B1, B2, B6, fosfor, karotenoidi, fitosteroli, ciperon, solavetivon, fizalin i betain.

Jedinstveno rješenje za AKNE Krema blagotvorno utiče na upalno oboljenje kože prouzročeno promjenama u pilosebacealnoj jedinici, to oboljenje uobičajeno nazivamo Akne i Bubuljice. Akne uzrokuje pretjeran rad lojnih žlijezda unatoč uobičajenom nivou muškog hormona testosterona. Krema svojim magičnim sastavom utiče na upaljenja kože smanjujući ta upaljenja i reparirajući oštećenja i uklanjajući ožiljke koji su nastali kao nusprodukt Akni. Magical Cream je usmjeren na dubinsku obnovu kože. Teško je i zamisliti moćniji sastav za liječenje ovog kožnog problema.

Komentari korisnika

Stefan, Banja Luka

"Kada namažem Magičnu kremu, drugačiji je osjećaj na licu. Koža se više ne sjaji, niti je crvena, bobuljice su nestale. Ne znam kako, ali se sve brzo promijenilo. Koža se oporavila i mislim da je to sada jedina krema koju ću koristiti."

Brankica, Brčko

"To čudo me spasilo nervnih slomova, suza i zaključavanja u sobu. Ne biste vjerovali, ali već nakon sedam dana, primijetila sam prve rezultate. Evo već dva mjeseca kremu mažem dva puta na dan, i stanje se znatno popravilo. Kako planiram da se bavim problemima sa kožom i u budućnosti i tako pomognem drugima, dosta sam izučavala o sastojcima ove kreme. Otišla sam daleko, ali sam povezala neke stvari. Sastojci štite kožu od spoljašnjih uticaja, duboko je hidratizuju i čine je mekšom. Definitivno je ovo proizvod koji ću koristiti dok god za tim, bude potrebe"

Ajla, travnik

"Već sam na trećoj kremi, nakon potrošenog prvog pakovanja kupila sam dva odmah, jer je krema nevjerovatna, ne samo da izgledam, nego se i osjećam mlađe. Koža mi je ponovo mekana i glatka, Akne su nestale bez ikakvog traga."

Marko, Trebinje

"Meni je krema i više nego pomogla pored toga što su akne nestale, koža se preporodila. Imao sam jedan stari oziljak na licu od akni, mazao sam kremu čisto radi reda ne nadajući se nekim rezultatima ali na moje iznenadjenje ožiljak je skoro potpuno nestao, skoro ga je nemoguće uočiti. Magical Cream je stvarno magičan. Sve preporuke za ovu kremu!"


Možete naručiti Magical Cream prateći 3 jednostavna koraka!

  • Ispunite obrazac za naručivanje

  • Pričekajte poziv menadžera za prodaju

  • Platite proizvod dostavljaču

Isporuka i plaćanje

  • Dostava preporučene pošiljke u cijeloj zemlji sledeći radni dan.

  • Nema plaćanja unaprijed! Plaćanje se vrši direktno nakon preuzimanja narudžbine.

Prethodna cijena:

Akcijska cijena:

52 KM

Poštarina besplatna


-50% popusta

© Ella's Cosmetics 2020 Copyright. Sva prava zadržana.