Foto
Jedinstveno na tržištu

Recite DOSTA! Fleke Vam
više neće zadavati muke

Foto
Jedinstveno na tržištu

Najveći je neprijatelj
mrlja i fleka

  • Čisti sve fleke na svim vrstama tkanina
  • Uklanja sve vrste kamenca
  • Lako uklanja fleke od masnoće
  • Štedi Vaše vrijeme i novac

Više o Ella's Magical Clean


Fleke na odjeći, namještaju, tepisima, i drugim tkaninama Vaša su noćna mora? Koliko ste puta uzaludno prali odjeću sa najskupljim preparatima za uklanjanje fleka, a rezultata gotovo da i nije bilo? Sakrivali ste fleke na namještaju i tepisima?

Prestanite to da radite, jer Vam nudimo najednostavnije rješenje, proizvod koji ćete sigurno zavoljeti i koji će zamijeniti sve ostale... to je revolucionarni Ella’s Magical Clean. Na bazi biljnih kiselina čisti doslovno sve sa tkanina , i koristi se kao univerzalno sredstvo za ručno i mašinsko pranje.
Ella’s magical clean štedi Vaše dragocjeno vrijeme koje ste trošili u borbi sa flekama. Ne samo da štedi Vaše vrijeme, već i novac koji ste trošili na razne preparate prepune hemije.


Univerzalno sredstvo za čišćenje svih vrsta tkanina i površina sigurno će zamijeniti brojne preparate na koje ste trošili novac a koji nisu davali rezultate. Ella’s magical clean upotpunosti ispunjava svoju namjenu i cilj a to je: da uništi fleke i sačuva Vaše dragocjeno vrijeme i novac.

Poruči proizvod

Uklanja fleke od voća i povrća

Fleke od voća i povrća, čak i one najtvrdokornije više Vam neće zadavati muke. Biljne kiseline se lako probijaju kroz bijelu i obojenu tkaninu. Obojena tkanina neće izgubiti boje jer Ella’s magical clean detektuje samo mrlje i brzinski ih uništava..

Donosi sjaj i Vašem kupatilu

Ella’s magical clean donijeće sjaj i Vašem kupatilu, jer čisti sve vrste kamenca, fugne, slavine, tuševe i pločice. Da magija zaista postoji, uvjerili su se brojni prezadovoljni korisnici revolucionarnog univerzalnog sredstva za čišćenje. Najbolje je, kažu, što se nakon čišćenja ne osjeća neugodan miris hemije.Najbolji je prijatelj Vašoj kuhinji

Ella’s magical clean postaće i najbolji prijatelj Vašoj kuhinji jer tako lako čisti šporete, rerne, mrlje od masnoće i prolivenih sokova. Sigurno ste do sada koristili teške hemijiske preparate kako biste očistili rernu, a na kraju se pitali da li ste je dobro isprali. Hemiju u kuhinji sigurni ne želite, zato ćete nakon što isprobate magično sredstvo za čišćenje, za svoju kuhinju birati samo njega: Ella’s magical clean.

Najbolji saveznik u borbi protiv fleka

Ugostitelji su ovim sredstvom zamijenili sve ostale, jer čišćenje šporeta, roštilja, peći za picu i palačinkara, nikada nije bilo lakše. Da potpuno uništava masne mrlje od prerađenog ulja, već su se uvjerili u auto industiji. Skidanje mrlja sa tepiha, mebl štofova, sjedišta i tapacirunga nikada nije bilo jednostavnije i brže, pa je Ella’s magical clean postao prvi izbor kad je u pitanju ova industrija.


Vaš najbolji saveznik u borbi protiv fleka i prljavštine

Iskoristi akciju i poruči svoj Ella’s Magical Clean odmah


Zamjenite brojne preparate na koje ste trošili novac

Jer većina tih preparata na koje ste bacali novac nisu davalirezultat. Ella's Magical Clean upotpunosti ispunjava svoju namjenu i cilj, a to je DA UNIŠTI FLEKE I SAČUVA VAŠE DRAGOCJENO VRIJEME I NOVAC.

ISKORISTI AKCIJU

2 x 200 ml + 1 x 200 ml GRATIS + 30 ml GRATIS

za samo 84 KM / 5150 RSD

Poruči proizvod
foto

Utisci kupaca

Poruči Ella’s Magical Clean
Iskoristi ovu jedinstvenu priliku i naruči Ella’s Magica Clean po akcijskoj cijeni od 42 KM / 2650 RSD


Uvjerite se u njegovo MAGIČNO dejstvo. Da biste naručili dovoljno je da u formu pored unesete svoje podatke i naši operateri će Vas kontaktirati.

PAŽNJA! Akcija traje još:
00 14 59